Accés al contingut Accés al menú de la secció

L'Ajuntament de Barcelona s'adhereix a la xarxa Tributs de Catalunya

El president de la Generalitat, l'alcalde de Barcelona i el conseller d'Economia participen en la signatura de l'acord

El conseller entrega els diplomes de "Bojos per l'economia"

Mas-Colell assisteix a l'acte de fi de curs d'aquest programa

 • Entrevista a Andreu Mas-Colell per a la Fundació Juan March

 • Mas-Colell: "L'agenda recentralitzadora i d'aplanament de les competències autonòmiques està desbocada"

 • Mas-Colell: "Ens inquieta que el FLA 2014 encara no estigui sobre la taula"

 • Mas-Colell: "El Govern deixarà d'ingressar entre 10 i 15M pel retard en l'aprovació dels PGC'14 provocat pel PPC"

 • Atenció als mitjans de comunicació al Parlament (25.11.2013)

 • El conseller Mas-Colell presenta els Pressupostos 2014 a la presidenta del Parlament (05.11.2013)

 • Atenció als mitjans de comunicació al Parlament (08.11.2013)

 • Andreu Mas-Colell: "Jo vull pagar els farmacèutics i no puc. Madrid pot pagar-los i no vol" (06.11.2013)

Notícies

 
 • 05.05.2015

  La Fundació Bancària ”la Caixa” i la Generalitat de Catalunya eleven a 30 milions d’euros la inversió en matèria d’obra social per al 2015

  Totes dues institucions impulsaran enguany projectes conjunts d’obra social per valor de 30 milions d’euros, 1,5 milions més que l’any passat. La inversió es destinarà a projectes inclosos en els àmbits social, científic, cultural i mediambiental. El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha manifestat: «Augmentem la nostra inversió social a Catalunya a través d’aquest acord amb la Generalitat, que fa palès el compromís sostingut de ”la Caixa” en favor del benestar de les persones, especialment de les més vulnerables. La col·laboració del Govern ens permet arribar a l’arrel dels grans reptes socials del moment, i facilita la nostra actuació per donar més oportunitats a qui més les necessita». El conseller Mas-Colell ha posat de manifest «la gran vàlua que la contribució de la Fundació Bancària ”la Caixa” representa per a la xarxa cívica, social i cultural» del nostre país, i ha subratllat «l’aposta de l’entitat per la recerca com a motor del creixement econòmic i catalitzador del desenvolupament de la societat».
 • 22.04.2015

  El Govern dissenya un pla per prevenir i reduir el frau fiscal

  El pla, elaborat per l’ATC per al període 2015-2018, s’emmarca en el pacte d’estabilitat parlamentària i el pla de Govern. Inclou un total de 86 mesures en la línia de sensibilitzar als contribuents envers el frau, fomentar les bones pràctiques tributàries i crear un marc de transparència i confiança. Comportarà canvis per a l’ATC, com ara més personal i la implantació de noves solucions tecnològiques per a la gestió de grans volums d’informació.
 • 16.04.2015

  La Generalitat lloga un edifici que permetrà l’expansió de l’ATC i optimitzar la despesa immobiliària

  Es signa el contracte d’arrendament de l’edifici T del Districte 38, ubicat al Passeig de la Zona Franca 46. Es tracta de la primera operació de reubicació del projecte global de concentració de dependències administratives de la Generalitat de Catalunya en aquesta zona. El trasllat de l’ATC està previst al febrer del 2016 i comportarà un estalvi d’1,4 M anuals en concepte de lloguers
 • 30.03.2015

  Catalunya rebrà 868,4M del FEDER entre el 2014 i el 2020, un 68,1% més que durant el període anterior

  El nou programa operatiu representarà una inversió total de 1.676,9M de cofinançament públic i privat. El principals eixos són la R+D, la millora de les TIC, la competitivitat de les pimes i l’economia baixa en carboni, als quals s’hi destinaran un 83% dels recursos disponibles. Els projectes a finançar s’emmarcaran en l’Estratègia Catalunya 2020 (EACAT2020) i l’Estratègia de R+I per a la l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT)

Preguntes més freqüents

 
 • Preguntes més freqüents

  Aquí trobareu resposta als dubtes més freqüents relacionats amb l'àmbit d'actuació del Departament. En cas que no hàgiu trobat el que volíeu, contacteu amb nosaltres.