• Imprimeix

Properes jornades i ponències

La Secretaria d’Hisenda i l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) organitzen una jornada sobre criptomonedes i fiscalitat el proper 16 de juliol, de 9.30 a 13 hores, a la seu de l'ATC.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari d'inscripció. Podeu donar el consentiment per rebre informació sobre altres activitats formatives i de divulgació que organitza la Direcció General de Planificació i Estudis FiscalsInformació bàsica de protecció de dades personals


Identificació del tractament: " Formació en matèria fiscal"
Responsable del tractament: Direcció General de Planificació i Estudis Fiscals. Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web de la Vicepresidència l’accés a la informació sobre les activitats formatives i actuacions de divulgació en l'àmbit de la fiscalitat i gestionar els processos d’inscripció i certificació.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades es poden comunicar a altres unitats administratives de la pròpia entitat.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.