• Imprimeix

Premi CATCert a la millor iniciativa de signatura electrònica

Coincidint amb la finalització de les III Jornades de Signatura Electrònica, el dia 19 d'octubre de 2006 va realitzar-se el lliurament dels II Premis CATCert a les millores iniciatives de signatura electrònica a les administracions públiques. L'acte de lliurament, que va finalitzar amb un sopar, va congregar unes 300 persones a la Llotja de Mar de Barcelona.

El Departament d'Economia i Finances de la Generalitat va ser el destinatari de la millor iniciativa d'ús de la signatura en les relacions entre una administració pública i les empreses i/o professionals, pels projectes Registre Electrònic d'Empreses Licitadores i la Plataforma Electrònica de Contractació, que recollí Miquel Salazar, secretari general d'aquest departament. Aquest guardó premia aquests dos projectes de tràmits de compres tutelats per aquest departament, que incorporen la certificació digital, i faciliten els tràmits i les relacions entre l'Administració i les empreses.

D'esquerra a dreta: Jordi Masias, CATCert, Eduard Tortajada, Diputació de Barcelona; Ferran Alberdi, Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat; Pere Navarro, Ajuntament de Terrassa i Localret; Miquel Salazar, Generalitat de Catalunya; Jaume Domingo, Diputació de Tarragona; Mauricio Pastor, Policia Nacional; Ricard Catabrana, Ministerio de Administraciones Públicas; Montserrat Ballarín, Ajuntament de Barcelona; Manel Peña, Generalitat de Catalunya; Joseba Bilbao, Govern Basc; Jordi López, Localret; Andreu Francisco, Ajuntament d'Alella i Localret; Marta Continente, Generalitat de Catalunya.

PremisCatcertFoto