• Imprimeix

Terminologia econòmica

Diccionari dels mercats financers

 

El TERMCAT, amb el suport i la col·laboració del Departament d'Economia i Finances, va elaborar aquest diccionari que aplega i defineix gairebé sis-cents termes de l’àmbit dels mercats financers, corresponents a set àmbits temàtics: organització, estructura i funcionament, persones i entitats, actius, operacions, procés de contractació i anàlisi d’actius i emissors.

DEPARTAMENT D'ECONOMIA I FINANCES; TERMCAT, Centre de Terminologia. Diccionari dels mercats financers. Barcelona: DEPARTAMENT D'ECONOMIA I FINANCES; TERMCAT, Centre de Terminologia, 2009. 166 p.
(Terminologies; 1)
ISBN 978-84-393-8052-8

 

Terminologia de l'Eurosistema

Terminologia de l

El TERMCAT, amb el suport i la col·laboració del Departament d'Economia i Finances, va elaborar aquest recull de terminologia que inclou més de 130 articles en català, castellà, francès, italià, anglès i alemany, sobre els instruments i els procediments de la política de la moneda única europea, amb les definicions i amb informacions complementàries que contribueixen a facilitar el coneixement del sistema monetari actual.

TERMCAT, Centre de Terminologia. Terminologia de l’Eurosistema. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2002.
(Terminologies; 1)
ISBN 84-393-5659-5 (5,50 €)

 

Eurovocabulari

Eurovocabulari 1 Eurovocabulari

El TERMCAT, amb el suport i la col·laboració del Departament d'Economia i Finances, va publicar aquest tríptic, que conté 37 termes en català i en castellà, amb definició i il·lustracions, relatius a la moneda adoptada pels països de la Unió Econòmica i Monetària de la Unió Europea.

TERMCAT, Centre de Terminologia. Eurovocabulari [Tríptic]. [Barcelona]: Termcat, Centre de Terminologia: Generalitat de Catalunya. Departament d'Economia i Finances, DL 2002.

 

Diccionari d'assegurances: terminologia i fraseologia
català-castellà-anglès

Diccionari d

Elaborat i editat pel TERMCAT amb el suport i la col·laboració del Departament de Cultura i el Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, i de la Unió Catalana d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores, el diccionari recull un miler de termes en català, amb les definicions, i les equivalències en castellà i en anglès, corresponents als contractes d’assegurança, les modalitats d’assegurança privada i d’assegurança pública, les entitats asseguradores, les persones i els riscos. També inclou la fraseologia i les locucions específiques del llenguatge tècnic d’aquest sector. 

TERMCAT, Centre de Terminologia. Diccionari d'assegurances: terminologia i fraseologia. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2001. 
ISBN 84-393-5519-X / 12,62 €

 

Diccionari d'auditoria i comptabilitat
català-castellà-francès-anglès 

Diccionari d

Diccionari electrònic amb més de 2.000 termes en català, castellà, francès i anglès sobre les normes i els principis bàsics de l’auditoria, els tipus de comptabilitat, l’estructura patrimonial i de gestió i els estats comptables. 

TERMCAT, Centre de Terminologia. Diccionari d'auditoria i comptabilitat [Fitxer informàtic]. Barcelona: INK Catalunya, 2000. 1 CD-ROM
ISBN 84-607-0056-9 / 17,73 €