• Imprimeix

Primera edició del premi Recerca Fiscal i Estudis Tributaris als millors treballs universitaris de final de grau, postgrau i màster

Adreçat a estudiants de grau, postgrau o màster que presentin un treball final que tracti sobre dret financer i tributari o hisenda pública. L’objectiu és promoure la recerca en l’àmbit de la hisenda pública i dels sistemes tributaris.

19/11/2018 16:11
Fotografia del díptic

La Direcció General de Planificació i Estudis Fiscals de la Generalitat ha convocat la primera edició del Premi Recerca i Estudis Tributaris als millors treballs universitaris de final de grau, postgrau i màster. L'objectiu de la iniciativa és promoure la recerca jurídica i econòmica en l'àmbit de la hisenda pública i de la gestió dels sistemes tributaris. 

La convocatòria s'adreça a estudiants de grau, postgrau o màster de qualsevol universitat, pública o privada, escola de negocis o col·legi professional, que han presentat un treball final sobre dret financer i tributari o hisenda pública. Els treballs han d’haver estat lliurats i defensats durant el curs acadèmic 2017-2018 o 2018-2019, i es poden presentar un cop es publiqui la resolució de la convocatòria i fins al 31 de juliol del 2019. 

El Premi Recerca Fiscal i Estudis Tributaris té quatre categories, d'acord amb les bases reguladores de la convocatòria que es van publicar al DOGC el 13 de novembre: 

  1. Treballs de final de grau de l'àmbit del dret financer i tributari, dotat amb 500 euros.
  2. Treballs de final de grau realitzats de l'àmbit de la hisenda pública, dotat amb 500 euros.
  3. Treballs de final de màster o postgrau de l'àmbit del dret financer i tributari, dotat amb 1000 euros.
  4. Treballs de final de màster o postgrau de l'àmbit de la hisenda pública, dotat amb 1000 euros.

Un mateix treball només es pot presentar a una de les categories del Premi. Un cop publicada la convocatòria, les persones interessades s'hi podran presentar en línia mitjançant el tràmit disponible a Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.