• Imprimeix

Modificació de dades bancàries per a pagaments del Tresor de la Generalitat de Catalunya

9058 - Modificació de dades bancàries per a pagaments del Tresor de la Generalitat de Catalunya Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda economia

La modificació de dades bancàries per a pagaments del Tresor de la Generalitat de Catalunya permet a les persones creditores donar de baixa i d'alta els comptes en què es fan els ingressos dels pagaments.

Llegiu-ne més

El Reglament (CE) 260/2012 estableix que a partir de l’1 de febrer de 2014 totes les transferències i domiciliacions que es facin a Espanya i a la resta de la zona siguin únicament SEPA, d’acord amb els requisits tècnics i empresarials que estableix aquesta norma.

La SEPA, zona única de pagaments en euros, és una iniciativa que permet a particulars, empreses i altres agents econòmics fer pagaments en euros, tant si els fan dins del seu mateix país, com si tenen un abast internacional. Amb independència del lloc on es trobin, les condicions bàsiques i els drets i les obligacions són els mateixos.

La zona SEPA està integrada pels països membres de la Unió Europea, a més d’Islàndia, Liechtenstein, Mònaco, Noruega i Suïssa.

Què necessiteu fer?

Data actualització 21.09.2016